peg_perego-book_plus_s-pop_up_blue_denim
peg_perego-book_plus_s-pop_up_luxe_beigepeg_perego-book_plus_s-pop_up_luxe_bluepeg_perego-book_plus_s-pop_up_luxe_bluenightpeg_perego-book_plus_s-pop_up_luxe_greypeg_perego-book_plus_s-pop_up_blue_denimpeg_perego-book_plus_s-pop_up_luxe_manripeg_perego-book_plus_s-pop_up_luxe_opalpeg_perego-book_plus_s-konstrukcija_whitepeg_perego-book_plus_s-konstrukcija_jetbookS pop up tulip jet

Peg Perego Book S Pop Up 3u1

Cijena na upit

Cijena na upit | Potražite u našim trgovinama

Imamo obje konstrukcije “Jet” i “Black&White”.
pegperego-official-partner

Kategorije: , , .

Opis proizvoda

Book POP UP su kolica impresivne funkcionalnosti i dizajna, s novim inovativnim sistemom Book Pop Up sklopive košare i Pop Up sjedala. Pop Up također uključuje i multi nagrađivanu Primo Viaggio SL autosjedalicu. Book POP UP predstavlja sam vrh ponude Peg Perego kolica i postavlja nove standarde u industriji. Uz standardnu Jet sivu i bijelo-crnu Book S konstrukciju.

Kolica su savršeno praktična i upravljiva, a mogu se preklopiti samo jednom rukom kao knjiga kompaktno sa sjedištem u bilo kojem smjeru.

  • moderna, sklopiva i vrlo lagana košara modernog dizajna pakirana zajedno sa sjedalicom Primo Viaggio SL i torbom (Set modular Pop Up)
  • potpuno plosnata i kompaktna kad je sklopljena
  • može se sklopiti zajedno s Book konstrukcijom

Novo, reverzibilno sjedalo koje se razlikuje od ostalih obzirom da je napravljeno isključivo za konstrukcije Book Plus i Book S. Vrlo lagano, kompaktno sjedalo modernog dizajna koji se sklapa kao knjiga. Vrlo kompaktno zajedno s konstrukcijom, bez obzira na položaj sjedala. Sjedalo kada je sklopljeno sa konstrukcijom ostaje u okviru visine i dužine sklopljene konstrukcije.

Novi modular Pop Up može se nabaviti kombinirajući sljedeće komponente:

  • Set Modular Pop Up (Navetta Pop Up, Primo Viaggio SL, Torba)
  • Pop Up sjedalo
  • Book S (jet siva ili bijelo-crna) ili Book Plus (crna ili srebrena) konstrukcija
  • Kolica su dostupna u sedam različitih dezena koje obilježavaju ovu inovativnu seriju (dezeni 2017: Luxe Beige, Luxe Blue, Luxe Bluenight, Luxe Grey, Luxe Opal, Luxe Manri i Blue Denim; i dezen 2016: Tulip).