Akcija_novo

Za prikaz svih proizvoda na akciji kliknite na naslov iznad ili u glavnom izborniku na naslov “Akcija”.Trenutno na AKCIJI imamo sljedeće proizvode:

brendovi_novo

Ponosni smo zastupnici sljedećih brendova:

kontakt

DAMJAN & DENI d.o.o.
Josipa Jovića 93 ( Mall Of Split)
SPLIT

Email: info@svijet-beba.com
Mobitel: 091/798-1234

Ime i prezime*

Email*

Telefon
Poruka*

captcha

Unesite kod sa slike:

placanje_i_dostava_novo

Na osnovu Vaše narudžbe odnosno upita, provjerit ćemo dostupnost naručenih proizvoda i kontaktirati Vas u roku od 24 sata. Nakon potvrđivanja narudžbe putem web trgovine, korisnik dobiva na e-mail podatke za uplatu (predračun). Proizvode šaljemo nakon što sredstva budu uplaćena na naš žiro račun. Rok za plaćanje je 3 dana. Plaćanje možete izvršiti na žiro račun 2340009-1110535447 IBAN:HR6123400091110535447 (Privredna banka Zagreb “PBZ”)

NAPOMENA:Plaćanje se vrši tek nakon primitka ponude za izvršenu narudžbu.

 

jamstvo_i_R_nova

Pravo na povrat proizvoda koji imaju skrivenu manu ili oštećenje, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta, kupac ima prijaviti u roku od 3 (tri) radna dana po primitku pošiljke. Kupac snosi trošak transporta prilikom povrata proizvoda. Na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, pošiljatelj će korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim. U slučaju da se zamjenski proizvod ne može isporučiti, moguć je samo povrat sredstava. Reklamacija se ne priznaje ukoliko je kupac svojom greškom naručio pogrešan proizvod ili mu se naručeni proizvod ne sviđa.